Toon van HelfterenDit keer is het Basketball Camp in Landsmeer ook voor de gevorderde speler. Er komen een paar hele goede coaches langs, de eerste die we daarvan willen voorstellen is niemand minder dan de coach van het Nationaal Heren Team van Nederland: Toon van Helfteren!

Deze levende legende die afgelopen seizoen nog hoge ogen gooide op het Europese Kampioenschap komt een deel van de trainingen verzorgen en dat mag je natuurlijk niet missen. Toon van Helfteren speelde zelf 207 interlands voor het Nederlands nationaal basketbalteam en als coach werd hij Landskampioen (2011, 2013) in de eredivisie heren en was maar liefst vier keer coach van het jaar (2003, 2010, 2011, 2012).

Aanmelden door een mail te sturen naar sporthallandsmeer@gmail.com. Wees er snel bij, want vol is vol.

Het kamp wordt gehouden op maandag 29 februari, dinsdag 1 maart en woensdag 2 maart in Sporthal ICL te Landsmeer.