Het thema voor dit kamp: Skills!

Skills zijn je basketbalvaardigheden en we zullen ons vooral richten op dribble techniek. Hiervoor hebben we de beste dribbelaars van misschien wel heel Nederland uitgenodigd om te zorgen dat jij het van de besten kan leren. Jard Schuit is de point guard van de Heren 1 in Landsmeer. Jard geeft en is een van de besten in het aanleren van skills. Ook komt Molly McDowell, coach dames 1 van Loon Lions en beroemd om haar geweldige techniek. Molly geeft al jaren clinics en was  jaren met afstand de beste speelster in Nederland.

Verder komen er nog speelsters van dames 1 van Loon Lions en van heren 1 van  Landslake Lions om instructie te geven.

Tijdens het Camp worden veel  3-3 vormen geoefend. 3 tegen 3 is de beste vorm om aan fundamentals te werken en dus uitermate geschikt bij het thema skills. Op de laatste dag hebben we traditioneel de 3-punt-contest en de All Star wedstrijd tegen de coaches. Ook zijn er vele leuke prijzen te winnen.

Data: Maandag 29 februari, dinsdag 1 en woensdag  2 maart 2016
Tijd: 09:30 tot 15:30 uur
Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein no. 11 – 1121 GL Landsmeer
Kosten: € 90,- (dit is inclusief lunch)

Inschrijven: vul het aanmeldingsformulier krokus camp 2016 in of stuur een mail naar: sporthallandsmeer@gmail.com.
Het kamp loopt al snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dat zo vlug mogelijk!