Druk, druk, druk, dus daarom later het verslag. Tja, wat zal ik er over schrijven. Het was een wedstrijd die eigenlijk wel tekenend is voor het hele seizoen. Resultaat is goed, maar het spel was nou niet echt om van te smullen. Is dit het dan en moeten wij het er straks weer mee doen, of zit er nog rek in? Ik denk overigens het laatste. Het 2e kwart liepen we zo ver uit, dat wij het 3e en 4e kwart op onze lauweren konden rusten. Complimenten aan de tegenstander die niet opgaf en door bleef gaan. Tja, meer kan ik er ook niet over schrijven. Tijd voor even geen basketball maar op naar Maastricht waar jullie met z ’n allen een aantal activiteiten gaan doen, maar ook kunnen chillen en jullie basketballgedachten voor volgend seizoen kunnen delen. Na de kerst maken jullie Maastricht onveilig en laat dit een voorbode zijn voor de tegenstander voor de 2e helft van dit seizoen. Via deze weg wens ik de staf een fijne kerst en oud en nieuw toe en natuurlijk ook de speelsters en ouders/supporters en tot januari wanneer we de zaal weer gaan betreden. Merjoa ammezeer uuch, mer neet boete de sjraom.

Supporter Rob