NT VU15

Archieffoto Nederlands team VU15 afgelopen seizoen.

VU16 interim-bondscoach Yvonne Lansink Rotgerink heeft de voorlopige 22-koppige voorselectie van het Nederlands vu16 team bekend gemaakt. Maar liefst 5 Landslake Lions speelsters maken deel uit van deze voorselectie: Thirza van IJzendoorn, Claire Hirman, Marian vd Berg, Lisa Stauffer en Lies van Straaten.

Selectie VU16

Deze selectie gaat trainen voor een vierlandentoernooi in Frankrijk (Bourges) dat gehouden wordt van 19-21 december. Op zondag 13 december wordt de selectie van 12 speelsters voor het toernooi in Bourges bekend gemaakt. Het betreft een voorlopige selectie. In januari wordt gestart met de voorbereiding op het EK Vu16 wat in augustus 2016 plaats zal vinden. Ook de technische staf zal begin 2016 definitief worden vastgesteld.

Gefeliciteerd met deze voorselectie meiden!