In Ijsselstein vond deze ochtend alweer de laatste van de 3 inlooptrainingen plaats voor het (nieuwe) Vu13 regioteam. Een regioteam dat om de week zal gaan trainen met geselecteerde speelsters uit Utrecht/Flevoland/Amsterdam en omstreken.
Vanuit Landslake Lions deden de Vu14 speelsters Desi de Roos, Jasmijn de Wit, Sarah van Eijle & Lotte Nijland mee. Voor alle 4 dus een spannende ochtend. Daarbij zijn speelsters Donna en Imani nog geblesseerd en krijgen zij op een later moment nogmaals de kans om mee te trainen en mogelijk geselecteerd te worden.
Toch extra goed dan Donna, ondanks haar gebroken enkel, de moeite nam om helemaal naar Ijsselstein te komen en de training vanaf de zijlijn bij te wonen.
Afgelopen week hebben de coaches, samen met de speelsters de reguliere trainingen aangepast op de regiotraining en werden er videobeelden terug gekeken.
Op deze wijze probeerde wij het team zo goed mogelijk voor te bereiden op deze selectiedag.
Omdat de ICL daarbij niet de hele week bruikbaar was, zijn we deze week 1 avond uitgeweken naar sporthal De Oosterven in De Rijp. Top dat we, dankzij de moeite van 1 van de ouders, zo de mogelijkheid kregen om toch te trainen. De groep was die training niet groot, maar aan de inzet lag het deze week zeker niet.
Uiteindelijk kregen alle 4 de speelsters vandaag na afloop van de training, te horen dat zij geselecteerd zijn. Gefeliciteerd meiden!
Daarbij hebben we ook 2 Vu14 speelsters, Sylvana en Anouschka, die reeds mee trainen met het Vu14 regioteam. Dus met nu al 6 speelsters in een regioteam en 2 speelsters die de kans nog gaan krijgen is dit al een groot compliment waard aan alle speelsters.
Beide coaches zijn er dan ook van overtuigd dat als de overige speelsters, die er vandaag helaas niet bij waren, wel aanwezig waren, dat er ook daarvan nog een aantal geselecteerd zouden zijn.
Maar 4 van de 18 selectiespeelsters afkomstig van Landslake Lions is al een topprestatie!

Meiden goed gedaan!
FB_IMG_1446390266811
(Op de foto de 4 geselecteerde speelsters van links naar rechts: Sarah, Lotte, Jasmijn & Desi).