Beste leden,

Zoals de meeste van jullie al gehoord zullen hebben, zullen er naar alle waarschijnlijkheid 200 vluchtelingen komen in de ICL. Hoogstwaarschijnlijk komen de vluchtelingen in de loop van volgende week naar Landsmeer en dan zal de sporthal niet meer vrij toegankelijk zijn. Dit betekent dus dat er op dat moment niet getraind kan worden. De vluchtelingen zullen er minimaal 72 uur en maximaal 1 week verblijven. Wij gaan proberen om zo veel mogelijk trainingen naar andere sporthallen in de buurt te verplaatsen.

Wij zullen jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Houd er allemaal rekening mee dat informatie op het laatste moment zal komen. Zodra de gemeente te horen krijgt wanneer de vluchtelingen komen, zullen zij er diezelfde dag nog zijn.

Hopende jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie mailen naar: secretaris@landslakelions.nl

Het bestuur