VOOR JONGENS EN MEISJES VAN 9 T/M 16 JAAR

De herfst vakantie komt er weer bijna aan en dat betekent dat het Landslake Lions Camp weer plaatsvindt. Het thema voor dit kamp: Skills!

Skills zijn je basketbalvaardigheden en we zullen ons vooral richten op dribbel techniek. Hiervoor hebben we de beste dribbelaars van misschien wel heel Nederland uitgenodigd om te zorgen dat jij het van de besten kan leren. Jard Schuit is de point guard van de Heren 1 in Landsmeer. Jard geeft daarnaast ook clinics in en regio Amsterdam en is een van de besten in het aanleren van skills. Molly McDowell beroemd om haar geweldige techniek geeft instructie ballhandling met speler van heren 1 Nino Gorissen balbehandeling. Verder komen er nog vele andere trainers van Loon Lions en Landslake Lions om mee te helpen jouw skills zo veel mogelijk te verbeteren in deze drie dagen.

Zoals altijd hebben we een verassing ,op het laatste dag van de kamp!

Tijdens het Camp zullen we onze skills aanscherpen en testen door veel in 3-3 vorm te trainen en te spelen. 3 tegen 3 is de beste vorm om aan fundamentals te werken en dus uitermate geschikt bij het thema skills. Daarnaast is het volgens velen niet alleen de meest leerzame vorm, maar ook een hele leuke vorm om te spelen.
Op de laatste dag hebben we traditioneel de 3 punt contest en de All Star wedstrijd tegen de coaches. Ook zijn er vele leuke prijzen te winnen.

Data: Maandag 19, Dinsdag 20 en woensdag 21, Oktober
Tijd: 09:30 tot 15:30
Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein no. 11
Kosten: €90 (dit is inclusief lunch)

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: sporthallandsmeer@gmail.com. Het kamp loopt al snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dat zo vlug mogelijk!

Namens de organisatie Basketball Camps Landsmeer,
Jaap Pelk en Laki Lakner