Op zaterdag 7 november start een BT2 cursus in Landsmeer.

De 6 Workshops voor de BT2 cursus worden gehouden op zaterdagmorgen 09.00 – 12.00 uur in de periode 7 november 2015 tot medio april 2016 (1 x per maand). Workshop data worden tijdens de 1e bijeenkomst vastgesteld. Cursus locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein no.11

De docenten  zijn  Laki Lakner – Head coach Landslake Lions Heren 1 en Peter van Noord – teammanager Nederlands Mannen team en gastdocenten Molly McDowell (Ball-handling) en Jard Schuit voor onderdeel Athletic Skill Model (ASM).

Om meer informatie van cursisten te vernemen worden door de docenten, indien van belang, intake gesprekken gehouden n.a.v. door de kandidaten in te vullen Scan Niveaubepaling van de website NBB www.basketball.nl in blok opleidingen – Informatie BT2.

Stuur om deel te nemen een verzoek voor toezending van het aanmeldingsformulier aan jaappelk@hetnet.nl

Aanmeldingsformulier + Scan Niveaubepaling inzenden uiterlijk inzenden 30 oktober 2015