Mijn naam is Stef Bloem en ik speel (net als Marcel, Yuri en Daan) in de Heren 2 van Landslake Lions. Na iets meer dan 5 jaar met veel plezier penningmeester te zijn geweest, ben ik sinds 2012 enkel nog spelend lid van deze gezellige vereniging. Tot nu dan… Op de laatste ALV ben ik weer toegetreden tot het bestuur, ditmaal in een wat meer ‘controlerende’ functie, waarbij ik Yuri zal ondersteunen in zijn taken als penningmeester. Meer dan dat zal ik proberen de ambitieuze, maar reële, plannen van het nieuwe bestuur tot uitvoering te brengen, zodat wij binnen enkele jaren weer een gezonde vereniging zijn. Met een nieuw, doch ervaren bestuur en een enthousiaste groep vrijwilligers ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wij zullen elkaar vast eens tegen het lijf lopen als speler, scheidsrechter of bij het afsluiten van de Remise. Tot dan!

Stef BloemStef Bloem