Mijn naam is Daan van Veen en ik speel met heel veel plezier in de Heren 2 van Landslake Lions. Sinds vorige week maak ik ook weer onderdeel uit van het bestuur van de vereniging. Dit heb ik eerder gedaan van 2007 tot 2012. Destijds als secretaris en ledenadministrateur. Toen de huidige voorzitter mij vroeg om zitting te nemen in het bestuur moest ik daar wel even over nadenken. Liefde voor de club heeft de doorslag gegeven om me opnieuw in te zetten. Samen met mijn besturende teamgenoten (Marcel, Yuri en Stef), Chelsea en vele andere vrijwilligers wil ik de vereniging weer vooruit helpen. Op dit moment heb ik nog geen vaste taakomschrijving maar die zal vanzelf wel komen. Ik hoop een ieder te zien in de sporthal, de kantine en natuurlijk bij de wedstrijden van de Heren 2.

Daan van Veen

Foto website