Afgelopen jaar was een druk jaar, vanaf september 2014 ben ik bij het bestuur betrokken geraakt en in januari 2015 benoemd tot penningmeester. En nu in september 2015, zoals bekend gemaakt in de ALV, weer afgetreden. Ik heb voor mijn gevoel zeker mijn steentje bij kunnen dragen op administratief gebied en ik heb dat met veel plezier gedaan. Een van de redenen dat ik aftreed is dat mijn dochter Sofie bij een andere vereniging is gaan spelen, hierdoor ben ik veel minder in Landsmeer en naar mijn idee ontgaan er dan veel zaken die binnen de vereniging en in de zaal spelen. Een andere reden is dat ik door omstandigheden minder vrije tijd beschikbaar heb om mij in te zetten. Ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking en wens het nieuwe bestuur veel succes. Uiteraard zal ik nog wel wedstrijden blijven bezoeken en de Landslake Lions volgen.

Met sportieve groet,

Marko