Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Helaas is laatst genoemde voor mij van toepassing. Zoals gisteravond tijdens de ALV is genoemd, ik leg mijn functie als bestuurslid neer. Drie jaar geleden begon ik aan een nieuw avontuur en uitdaging. Het uitgangspunt was om ervaring op te doen met het besturen van een vereniging, die ik ook wel mijn tweede huis noem. Echter had ik toen wat meer tijd dan nu. Op dit moment is er nog weinig ruimte over om mijn mede bestuursleden te ondersteunen. Naast mijn werk ben ik ook bezig met een avond cursus om vervolgens een extra studie te volgen. Ik heb het ‘besturen’ ervaren als een lastige taak, waarbij niet iedereen tevreden kan worden gesteld. Hierdoor kom je voor lastige keuzes te staan, waarvan je veel leert. Ik wil graag iedereen bedanken voor de mooie samenwerking en wens het huidige bestuur succes toe met het trekken van de kar.

Sportieve groet,

Erwin Rosenkrantz