Wedstrijdverslagen

De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en dat betekend dat de eerste verslagen binnenkort hier ook weer te lezen zullen zijn. Mocht u voor uw eigen team een verslag op de site willen plaatsen, dan kan dat via twee wegen. Als eerste kunt u zelf uw eigen inlog gegevens aanvragen. Dit doet u door een mailtje te sturen naar webmaster@landslakelions.nl. U kunt dan direct uw verslag op de site plaatsen. Als tweede optie kunt u uw wedstrijdverslag opsturen naar webmaster@landslakelions.nl. Ik zal dan uw verslag zo spoedig mogelijk plaatsen. Bij het schrijven van een wedstrijdverslag willen we u echter wel de volgende punten richtlijnen op het hart drukken.

Richtlijnen voor het publiceren van stukken op de website

Als vereniging willen wij onze website graag openstellen aan een ieder en daarom is er voor iedereen de mogelijkheid zelf stukken te publiceren. Landslake Lions hanteert echter een aantal richtlijnen wat betreft het publiceren van stukken op de site. Wij verzoeken alle gebruikers vriendelijk deze richtlijnen te volgen. Wanneer een gebruiker dit niet doet zal hij of zij het stuk moeten aanpassen.

De volgende richtlijnen worden gehanteerd:

  • Houd het taalgebruik netjes;
  • Wordt niet te persoonlijk als het gaat om negativiteit;
  • Persoonsgegevens mogen niet genoemd worden;
  • Geen scheldwoorden gebruiken

Wij vragen alle auteurs het netjes te houden en niet te persoonlijk te schrijven. Hiermee wordt mede bedoeld dat wij het niet op prijs stellen wanneer er persoonsgegevens worden omschreven van wie dan ook. Er mogen geen volledige namen genoemd worden van onder andere scheidsrechters of spelers van tegenstanders. Daarnaast mogen er geen scheldwoorden gebruikt worden. Voor bovengenoemde zaken is het zo dat van schrijven in positieve zin veel meer geaccepteerd wordt.

Landslake Lions is een vereniging die streeft naar sportiviteit en respect.