Belinda Bos en Molly McDowell zijn met pensioen gegaan. Aangezien beiden het grootste gedeelte van hun carrière bij de Lions hebben gespeeld, is dit niet iets om stilletjes voorbij te laten gaan, zo vindt het bestuur van Loon Lions. Daarom organiseert de club op zaterdagavond 12 september een afscheidswedstrijd, waarin oud-speelsters het zullen opnemen tegen het huidige Lions-team.

Niet iedereen is meer in de conditie van vroeger, dus het wordt een wedstrijd van slechts twee kwarten, die om 19:30 begint. Daarna vindt een korte plechtigheid plaats en natuurlijk een feestje in Sportcafé De Remise. Molly en Belinda hebben veel voor Loon Lions betekend, dus de hoop is dat veel supporters, oud-speelsters en andere bekenden uit de basketballwereld langskomen om het afscheidsfeestje te helpen vieren. Iedereen is van harte welkom!

In het gelegenheidsteam van oud-Lions zullen onder meer Gerda Heinen, Ilana Vergunst, Nadine Boesaart en Marie Hoogstraten optreden.

De afscheidswedstrijd wordt vooraf gegaan door een oefenwedstrijd van Loon Lions tegen BBZ Opladen uit Leverkusen, Duitsland. Dat wordt uiteraard ook een wedstrijd die de moeite waard is om bij te wonen. Deze generale repetitie voor het seizoen begint op 17:00 uur.

_DSC7847
_DSC9020
_DSC9216