Lionesses na overwinningDe Orange Angels VU15 met Landslake Lions speelsters Marian van der Berg, Claire Hirman, Lois de Groot en Lies van Straaten hebben afgelopen zondag in Aalborg (Denemarken) voor de eerste keer in de geschiedenis de North Sea Development Cup gewonnen.

Na de zeges op Denemarken (60-55 na verlenging) en Zweden (61-40) werd in de laatste wedstrijd ook Duitsland verslagen. Het werd in een bloedstollende spannende wedstrijd na twee (!)verlengingen 70-63.

De speelsters kijken terug op een leerzame periode van trainen en spelen met het Nederlands team. Na een korte rust mogen de meiden deze week zich weer focussen op een nieuw seizoen bij Landslake Lions.

Wij feliciteren staf, speelsters en in het bijzonder onze eigen Marian, Claire, Lois en Lies van harte met deze bijzondere prestatie!

NT na overwinning