In de week van maandag 24 augustus gaan alle trainingen weer van start. Het laatste trainingsschema, hier is een overzicht te vinden van zowel de trainingen per veld als de trainingen per team. Ook hebben de verscheidene commissies weer hard hun best gedaan om een goede gebalanceerde selectie van trainers en coaches te vinden. Ondanks al het harde werk is deze lijst nog niet helemaal compleet. Bij aanvang van de trainingen zijn die namen ook ingevuld of als tijdelijk ingevuld. Ook is de teamindeling bij zowel de mannenvrouwen en de afvaardiging naar waterland bekend gemaakt. Het wedstrijdprogramma zal in de loop van volgende week gepubliceerd worden. Voor de regio jeugdteams is dat een programma tot de Kerstvakantie. Voor de senioren en de teams die in de  Landelijke Divisies spelen is het een seizoens programma.

Hiernaast is er achter de schermen voor de website een hoop werk verzet. Niet in de minste plaats door het feliciteren van leden op de website weer terug te brengen!

We wensen spelers, speelsters en trainer/coaches een sportief en succesvol seizoen toe.

Het bestuur