Op dinsdag 18 en woensdag 19 augustus komt een jongensteam (9 jongens van ongeveer 12 jaar met hun ouders  twee dagen op bezoek in Landsmeer. Voor de ouders is een hotel in Amsterdam geboekt en het is de bedoeling om de jongens twee nachten onder te brengen bij basketball- liefhebbers in Landsmeer, of dichtbij Landsmeer.

Op deze wijze krijgen ze iets mee van de Nederlandse leefstijl. En omgekeerd is het leuk jongens uit Amerika te ontmoeten. Het team staat onder leiding van Arthur Jackson; hij speelde ooit twee seizoenen inde Apollohal voor Amsterdam.

Op dinsdag 18 augustus zullen ze in Amsterdam rondgeleid worden,  daarna trainen ze van 17 tot 18.30 uur in het ICL. Het is de bedoeling dat ze daarna meegaan met hun gastouders. Het zou fijn als een aantal gezinnen ze per tweetal (liefst) zou willen ontvangen.

Ook de woensdag zullen ze in Amsterdam en omgeving doorbrengen, afsluitend spelen ze van 19 tot 20.30 uur een wedstrijd tegen het team van Landsmeer. Daarna weer mee met het gastgezin en de volgende morgen vertrekken ze naar Brussel.

 

Als u geïnteresseerd bent of vooraf vragen heeft wilt u dat dan kenbaar maken aan Arie Gorissen (0651411354 of nummer39@planet.nl) of aan Gerard van der Worp (06.15084334 of gerard.vander.worp@vangilseschool.nl).

We hopen dat we deze jongens met hun ouders een paar heerlijke dagen kunnen bezorgen.