20150607_132851
Vandaag vond er een belangrijke dag plaats voor onze U14meiden (en ook andere leeftijdsklasses), die aanwezig zijn bij de selectietrainingen voor de verschillende Oranjeteams.
In de Ookmeerhal in Amsterdam moesten de meiden 2 x 2uur aan de bak tijdens de Orange Angels selectietraingen.
Een lange dag voor onze U14meisjes, waarna de keuze gemaakt zou worden wie er wel of niet bij zou zitten en dus wel of niet over 2 weken mee mag naar een Internationaal toernooi in Kopenhagen.
Halverwege de dag, konden de meiden even bijkomen en genieten van een lunch, samen met ouders en andere aanwezigen. Daarbij bleken onze u14 meiden; Julia Bakker, Anouschka Meijer, Indy LeBelle en Josefien Cornelissen zichtbaar te genieten van deze leuke, maar soms vooral ook intensieve trainingen onder leiding van de Bondscoaches.
Uiteindelijk kwam dan rond 19uur het verlossende woord en bleken alle 4 Landslake Lions meiden geselecteerd te zijn! Gefeliciteerd meiden! Dit is natuurlijk een prestatie om trots op te zijn, want dat is het zeker als alle 4 van de 4 speelsters geselecteerd zijn!
IMG-20150531-WA0000