In Sporthallen Zuid vinden vandaag de selectietrainingen voor verschillende Nederlandse meiden/dames teams plaats.
Voor veel meiden, ouders maar ook coaches is dit dus een spannende dag!
Namens Landslake Lions Vu14 doen speelsters Josefien, Indy, Anouschka & Julia mee aan de selectietrainingen voor de “Orange Angels” Vu14 teams.
Deze meiden hebben deze selectiedag te danken aan hun optredens reeds eerder dit seizoen voor het Noord Hollands Vu14 team. Dit team heeft een 2tal talentencupdagen gespeeld, waarbij de verschillende bondscoaches kwamen kijken.
Komende dagen/week krijgen zij dan ook te horen of ze erbij zitten of niet en of ze names 1 van de 2 U14 teams, mee mogen voor een toernooi in Copenhagen. Maar ondanks dat dit nog niet duidelijk is, mogen deze 4 speelsters natuurlijk trots zijn dat ze deze dag mogen mee maken en in een prachtig oranje trainingstenue mogen trainen.
Voor al deze speelsters natuurlijk een prachtige ervaring die ze zeker niet gaan vergeten.
Zet hem op meiden!
IMG-20150531-WA0000