Het is de laatste weken wat stil geweest rond ons MU12-1 team, de 2e helft van de competitie stond in het teken van voorbereiden op het NHK in Heiloo dus we keken bij de wedstrijden nog meer naar de uitvoering dan gewoonlijk.

We zijn nu op het punt aangekomen dat deze knop (al is het maar voor één weekend) om mag. Als je mee mag doen aan een Noord-Hollands kampioenschap, dan doe je niet mee om alleen maar aanwezig te zijn, dan telt het resultaat ook!

We hebben de afgelopen weken regelmatig met en tegen onze MU14 meiden van Erwin Wilms getraind en gespeeld en ook JU12-1 van Arie Gorissen heeft enkele keren als sparringpartner gefungeerd. Vanwege de andere regels op het NHK hebben we wat nieuwe dingen moeten aanleren en hebben we vanaf januari met de grotere bal getraind.

Om meer weerstand tegen te komen hebben we in de U14 poule meegedaan aan het Ladies Day Tournament in Amersfoort. We zijn daar 2e geworden en dat tekent natuurlijk de progressie die we als team hebben gemaakt dit jaar.

20150508_175040Zondag 17 mei is het dus zo ver, in het Vennewater in Heiloo. Om 10.15 bijten de meiden van Den Helder en Flashing Heiloo het spits af in de eerste wedstrijd. Om 12.45 zijn wij aan de beurt, we spelen onze eerste wedstrijd tegen de verliezer van wedstrijd 1. Om 15.15 spelen we dan tegen de winnaar van die eerste wedstrijd.

Wat kunnen we verwachten? Het is moeilijk in te schatten maar ik verwacht een close game tussen Den Helder en Flashing. Wat er daarna gebeurt? We hebben hard getraind de laatste weken om goed voor de dag te komen. Ik verwacht dat onze meiden alle schroom van zich afgooien en gaan knokken als leeuwen. Plezier hebben en leren, dat staat voorop!

Hierbij roep ik alle ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en alle andere Lions op om op zondag 17 mei in de auto te stappen naar Heiloo om daar te genieten van een paar prachtige wedstrijden, dan maken we er samen een geweldige dag van.20150508_175735

 

Tot zondag!

 

Erik de Roos