Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van de tweeluik op het programma in Landsmeer. Onze meiden moesten het opnemen tegen de nr 1 van de competitie Jolly Jumpers uit Tubbergen. Dit ambitieuze team en evenzo trainer,  kwamen met grote plannen naar Landsmeer maar moesten met de staart tussen de benen weer huiswaarts keren. Met 6 punten verschil hebben jullie gewonnen van de nr. 1 en dat is toch best wel knap te noemen. Helemaal, omdat van een aantal de gedachten ook nog bij Dames 1 zitten. Het was niet het beste basketball van onze kant, wij kunnen veel beter. Het lijkt mij dan ook wel de bedoeling om dit aankomende zaterdag in Tubbergen te laten zien. Het zou werkelijk fantastisch zijn om de finale te bereiken en dat zou een hele grote stunt zijn. Jolly Jumpers is natuurlijk een goed team en staan niet zomaar op de 1e plek, maar je ziet dat er altijd een kans is. Geloof daar dan ook in. Weet wel wat je te wachten staat in Tubbergen. Zijn zijn amper te verslaan door hun fysiek en het publiek (wat je er ook van mag vinden) staat achter hun. Op het publiek heb je geen invloed, dus schenk er geen aandacht aan en steek er geen energie in.

Jullie gaan veroveren wat nog niemand heeft veroverd. Winnen is wat jullie willen. Jullie geloven waar anderen twijfelen. Jullie houden de eer hoog en respect voor jullieteam. Jullie zijn klaar voor de strijd met jullie gedachten en jullie lichaam zal volgen.Energie steek je in jezelf en in je team en dwing respect af bij je tegenstander. Zorg ervoor dat de tegenstander respect voor je krijgt. Niemand gaat jou vertellen wat je wilt bereiken, want dat weet je al. Niemand gaat en kan jouw trots en eer afnemen. Jij en je team geven alles tot de laatste snik.

Onze meiden kunnen alle support gebruiken, dus kom hen steunen in Tubbergen zaterdag en houd de site in de gaten voor het tijdstip want dat kan naar 14 uur gaan als er in Landsmeer de 7e wedstrijd gespeeld moet worden door Dames 1. Hoe dan ook, steun onze meiden.

Supporter Rob