Door het Final Four geweld van de lions Dames 1, sneeuwt VU20 een beetje onder. Niet erg, maar daarom toch even de aandacht voor deze groep meiden die tegen de verwachtingen van de club in toch nog de Final Four hebben gehaald.

De halve finale spelen zij zaterdag thuis in Landsmeer om 13 uur tegen de nummer 1 van de competitie Jolly Jumpers. In de competitie is de stand 1-1. Deze wedstrijd is een  mooie opwarmer voor de wedstrijd van Dames 1 die zaterdagavond kampioen kunnen worden. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de VU20 een mooi resultaat neerzet in de lijn van Dames 1. Al met al kunnen we concluderen dat de Landslake dameslijn op alle fronten strijd of heeft gestreden om de bovenste plaatsen.

Natuurlijk is het goed dat VU20 de halve finale heeft gehaald in de Eredivisie, maar daar gaan we natuurlijk geen genoegen mee nemen. Met een finaleplaats ook niet. Alleen de 1e plaats telt. De tegenstander Jolly Jumpers doet zich in hun aankondiging voor als de bewoners van het kleine Galliers dorpje en zien ons als de Romeinen (domme jongens die Romeinen is de gevleugelde uitspraak van een van die galliers en dus ook van Jolly Jumpers). Ze voelen zich beter en kijken op ons neer. Zo in de trant van , kijk ons nou ff goed zijn tegen al die andere grote clubs/bolwerken. Of zijn zij jaloers? Ach, het Galliers dorpje is maar een fantasie. Dat de Romeinen de wereld hebben veranderd is realiteit. Dit hebben zij gedaan met verstand en strategie. Aan jullie om die realiteit te bevestigen en als Romeinen ten strijde te gaan.  Laten zien dat jullie er net zoveel voor moeten doen en dat het niet komt aanwaaien. Dat de successen die de lions over de hele linie behalen niet zomaar ergens vandaan komen. Dat dit hard werken is en zeker tegen de wolkenkrabbers van Jolly Jumpers. De eerste stap naar de finale is twee weken gezet tegen Den Helder in een rechtstreeks duel om een plek in de Final Four. Nu stap 2. Succes en geloof erin en het maakt niet uit of Jolly Jumpers hun toverdrank hebben ingenomen.Supporters hebben we nodig, dus kom in rood naar deze wedstrijd en moedig onze meiden aan naar de overwinning.

Supporter Rob