STEM op Jaap Pelk: CLUBHELD van Landslake Lions!

Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers, ook onze vereniging niet. Gelukkig heeft Landslake Lions een wel heel bijzondere vrijwilliger die wij graag extra in het zonnetje willen zetten. Daarom hebben wij JAAP PELK genomineerd voor de verkiezing  “Clubheld van de amateursport”. En hiermee maken wij kans op €25.000 euro voor de clubkas!

Deze verkiezing vindt plaats in elke gemeente van Nederland. Per gemeente winnen er twee clubhelden: 1 met de beste gemiddelde waardering en 1 met de meeste stemmen. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om de gemeentetitel te winnen, daarna volgen de provinciale winnaars. Uiteindelijk zal er landelijk 1 winnaar worden gekozen door een vakjury. De verkiezing “Clubhelden van de amateursport” is een initiatief van het AD.

Wat kan jij doen om Jaap Clubheld te krijgen van Nederland?

Stemmen! (Zo veel mogelijk!). De stemperiode is van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015. Het stemmen is geheel gratis! Stemmen kan via de volgende link: www.adclubheld.nl

Iedereen die vanaf 14 maart 2015 stemt maakt kans op mooie prijzen zoals kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal voor zijn of haar vereniging (25 kaarten).

Jij vind toch ook dat Jaap de titel “Clubheld van de amateursport” verdiend? Stem daarom zo veel mogelijk vanaf 14 maart en help ons 25.000 euro te winnen voor de vereniging!

Het Bestuur