Het eerste Landslake Lions was een groot succes. Vele teams hadden zich op voorhand al ingeschreven en op de avond zelf melden zich nog een aantal teams spontaan aan.

Er hing een gespannen sfeer toen om half negen Dennis Kollen, de organisator en toernooi leider de eerste pijl gooide. Het toernooi was geopend.
Op drie banen streden de teams in een best of three om de overwinning. Er werd op de banen verdienstelijk gegooid maar al snel werd duidelijk dat er een team was dat wel erg makkelijk naar een finish gooide en de dubbel al snel werd gevonden.
Moeiteloos stoomde dit team door naar de finale. In deze finale stonden ze tegenover het team met de illustere naam ” Bal op het dak”  Dit team begon ijzersterk aan de finale met een paar doubles en triples maar op het andere tem bestond gewoon geen maat.
Moeiteloos werd er er een gemiddelde van bijna 110 gedraaid en het hoogtepunt was de ninedarter van Hans Essenstam in de 2e leg. Team ” Bal op het dak” boog nederig het hoofd en speelde de finale plichtmatig uit. Met af en toe nog een geweldige finish van met name  de Poolse international Leszek Rutkovski werd het een kille vijf nul overwinning voor het ” Management team”
Op de foto ziet een u de overwinnaars van links naar rechts; Leszek Rutkovski, Arie Gorissen en Hans Essenstam met de wisselbeker.
Nu al wordt uitgekeken naar de volgende open Landslake Lions darts 2016.

!cid_51AA5BCB4D3F4346A633E3F87B7207AF@wpol