VOOR JONGENS EN MEISJES VAN 9 T/M 16 JAAR

Het thema voor dit kamp: Skills!

Skills zijn je basketbalvaardigheden en we zullen ons vooral richten op dribble techniek. Hiervoor hebben we de beste dribbelaars van misschien wel heel Nederland uitgenodigd om te zorgen dat jij het van de besten kan leren. Jard Schuit is de point guard van de Heren 1 in Landsmeer. Jard geeft en is een van de besten in het aanleren van skills. Ook komt Molly McDowell, point guard van Loon Lions en beroemd om haar geweldige techniek. Molly geeft al jaren clinics en is al enkele jaren met afstand de beste speelster in Nederland.

Verder komen er nog speelsters van dames 1 van Loon Lions en van heren 1 van Landslake Lions Berend Weijs en Okrah Donkor om instructie te geven. Okrah is tevens jeugdtrainer bij vereniging Triple Threat uit Haarlem.

De beste free style basketballers komen ook hun kunsten laten zien tijdens het Camp!   Tijdens het Camp worden veel 3-3 vormen geoefend. 3 tegen 3 is de beste vorm om aan fundamentals te werken en dus uitermate geschikt bij het thema skills. Op de laatste dag hebben we traditioneel de 3-punt-contest en de All Star wedstrijd tegen de coaches. Ook zijn er vele leuke prijzen te winnen.

Data: Maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 februari 2015

Tijd: 09:30 tot 15:30 uur

Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein no. 11 – 1121 GL Landsmeer

Kosten: € 85,- (dit is inclusief lunch)

Inschrijven: vul het aanmeldingsformulier in of stuur een mail naar: sporthallandsmeer@gmail.com.

Het kamp loopt al snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dat zo vlug mogelijk!

namens de organisatie Basketball Camps Landsmeer

Laki Lakner

Jaap Pelk