Afgelopen zaterdag speelden ze nog 1 van de beste 1e kwarten van dit seizoen. Met o.a. 4 mooie assists en 2 prachtige 3 punters van haar in het 1e kwart zorgde mede voor onze 1e voorsprong tegen de U16 meiden van Harlem Lakers dit seizoen.. Helaas werd na hard werken en goed teamspel deze voorsprong niet beloond. (Een verlies van 10punten).
Einde 1e kwart loopt Indy een blessure op tijdens een actie, waarbij ze de bal probeert weg te halen bij een ander.. Een blessure die op het 1e gezicht lijkt mee te vallen.
Na wat ijs erop te hebben gedaan, begint ze vanuit zichzelf weer te dribbelen om te kijken of het gaat, maar is haar duim te pijnlijk om te spelen..
Diezelfde avond zijn er foto’s gemaakt en blijkt het boven haar duim te zijn gescheurd en moet Indy het gips in…
indy
Vandaag was ze voor de 3e keer terug in het ziekenhuis en is er tijdens een operatie een pin in haar duim gezet. Indy mag nu 4 weken haar rechterduim niet gebruiken. In samenwerking met de fysiopraktijk van Rene Wormhoudt zal Indy aan haar herstel werken en haar conditie op peil proberen te houden.
Namens het gehele Vu14 team wensen we Indy heel veel beterschap toe en weten we zeker dat ze 2 x zo sterk weer terug zal keren “on the court”.
Zelf laat Indy weten dat ze tijdens de operatie heerlijk lang geslapen heeft, maar is ze nog een beetje moe en duizelig van de narcose. Dus grapjes maken kan ze gelukkig nog altijd!