Afgelopen zaterdag op naar Delft om daar te ballen tegen DAS. Naomi kon niet spelen door een blessure. Eerder in de competitie een grote uitslag neergezet en nu twee punten meenemen naar Landsmeer is heel belangrijk in de race om de final four. Dit is dan ook gelukt. Het is altijd goed als de tegenstander hier anders over denkt en goed partij wil geven. Ik was er niet bij, maar wat ik van de mensen hoorden die er zijn geweest was iedereen blij weer heelhuids thuis gekomen te zijn. Dat zegt al genoeg. Echter heeft Denise deze wedstrijd een blessure opgelopen aan haar schouder die zeer vervelend is. Alle supporters waren te spreken over hoe jullie je door deze harde wedstrijd heen gespeeld hebben. Complimenten aan het hele team. Eigenlijk best wel relaxed hoe jullie met het spel van de tegenstander om gingen. De volgende tegenstander in de competitie is Almonte, en dan kunnen jullie hetzelfde verwachten. Vertrouw op je eigen spel, laat je niet gek maken, dan komt het wel goed. Maar eerst vrijdag de beker tegen Grasshoppers in Katwijk. We weten dat Lisanne en Nina er niet bij zullen zijn. Naomi hopelijk wel en of Denise deze wedstrijd zal halen is een groot vraagteken.  Succes vrijdag en vooral veel plezier. Geen statistieken van deze pot.

Supporter Rob