NH VU15 LandslakeOok dit jaar staat de Noord-Holland VU15 rayonselectie weer onder leiding van coach Robbert Slim en assistent-coach Nadine Boesaart. In de rayonselectie zitten 6 meiden van Landslake Lions (vlnr): Marianne van den Berg, Thirza van IJzendoorn, Claire Hirman, Lois de Groot, Anika van der Schaaf en Anouschka Meijer. Laatstgenoemde is nog U14 en zit dan ook zowel in de U14 als de U15 rayonselectie.

Zondag 8 februari vindt de eerste Talentencup van dit jaar plaats. In Hoofddorp zullen de diverse rayonselecties op die dag tegen elkaar spelen. Zo kunnen de bondscoaches van de VU14 en VU15 selecties de meiden aan het werk zien en hun voorselecties samenstellen.

Helaas zit Anika niet bij de 12 meiden die Noord-Holland zullen vertegenwoordigen tijdens de eerste Talentencup. De overige 5 Landslake Lions meiden zitten wel in de wedstrijdselectie, waardoor onze vereniging wederom goed vertegenwoordigd zal zijn volgende week zondag in Hoofddorp.