Spelen tegen je eigen club is vaak spelen zonder dat er echt wat geleerd wordt, waarbij vaak 1 team verder is dan de ander. Vandaag speelden de Vu14-1 uit in eigen hal tegen de Vu16-2 meiden van Landslake Lions. Een tegenstander met veel ervaring.
Ervaring die de Vu14-1 meiden nog moeten opdoen en waarbij ook deze wedstrijd weer goed gebruikt werd om stappen te kunnen maken.
Omdat een aantal speelsters normaliter banken bij het andere team, was er behalve strijd, ook zichtbaar veel plezier in en om het veld aanwezig.
Deze middag werd dan ook gebruikt om een aantal zaken uit te proberen en speelsters op plekken in te zetten, die ze niet altijd bezetten. Daarbij kregen vooral ook de minder ervaren speelsters geruime tijd om hun vooruitgang te kunnen laten zien.
Natuurlijk gaat er dan in een wedstrijd als deze een hoop mis, maar dat zijn zaken die de komende weken in de trainingen opgepakt gaan worden en hopelijk worden daarmee weer vervolgstappen gezet.
Gelukkig waren er ook zeker een aantal mooie momenten die eindigden in mooie scores van verschillende speelsters.
Uiteindelijk wisten de Vu16-2 meiden deze wedstrijd ruimschoots te winnen, maar hadden ze daar vooral in het begin toch veel moeite mee.
Aan onze zijde wist speelster Josefien een 100% score te maken vanaf de vrije worplijn met 3 uit 3. Verder waren er een 2 tal speelsters uitgekomen op een schotpercentage van 75% raak.(Kirsten en Anouschka).
3 overige speelsters bleven ook mooi rond de 60%rake schoten hangen, waarbij Indy ook deze wedstrijd weer de nodige mooie passes liet noteren en Julia vooral onder het bord voor een aantal mooie rebounds zorgde. Al met al een mooi resultaat in een leerzame wedstrijd.