Vanochtend vond de laatste van de 2 selectietrainingen plaats voor het Noord Hollands Vu14 team in Castricum.
Van de totaal 9 Landslake Lions speelsters die zich hiervoor hadden aangemeld, waren er deze ochtend nog 6 over en deden zij hun uiterste best om de selectie te halen die onder leiding staat van Johan & Jard.
Rond 12uur kregen de 6 speelsters te horen of ze bij de selectie zitten ofdat ze nog even een jaartje hard moeten werken om het volgend jaar nog een x te kunnen proberen.
Uiteindelijk kregen Vu14 speelsters Anouschka, Josefien, Indy, Julia & Vu12 speelster Sylvana (tevens bankspeelster bij Vu14), te horen dat ze geselecteerd zijn en om de week samen mogen trainen met een groep van ongeveer 20 speelsters afkomstig van diverse clubs uit Noord Holland. Tevens zal Anouschka ook deel gaan uitmaken van de trainingsgroep Vu15 & kregen Indy, Josefien & Anouschka te horen dat ze op 8 februari deel uitmaken van de groep van 10 speelsters die mee gaan doen met de talentencup. Dan zal het Noord Hollands Vu14 team wedstrijden spelen tegen andere selectieteams.
Meiden; gefeliciteerd!
20150125_120835