Vandaag begon deze basketballdag om 08.30uur in Castricum voor de jaarlijkse selectietrainingen Vu14 meiden Noord Hollands Team. Vanuit het U14 team van Landslake Lions deden er een 4 tal speelsters mee.(Julia, Anouschka, Josefien & Indy).
Helaas waren 2 anderen te geblesseerd. (Jo nog in het gips sinds de wintersport en voor Sabrina zou nog een extra training niet ten goede komen vanwege een (soms) terugkerende knieblessure bij een te zware belasting)…
Daarnaast waren er ook nog een 5 tal u12 meiden mee, waarvan er 2 banken bij u14. Dus een spannende dag, waarbij uiteindelijk de 4 u14 speelsters te horen kregen dat ze door waren naar de 2e selectiedag van volgende week. Van de beide bankers viel helaas Lotte deze ochtend af, maar ik weet zeker dat ze vandaag een hoop geleerd heeft en volgend jaar er gewoon weer erbij is!
De overgebleven meiden mogen dus volgende week weer vroeg op om hun talenten te laten zien, waarna er een definitieve selectie plaatsvindt.
Later deze middag stond er de thuiswedstrijd tegen het iets oudere u16team van Hillegom ’85 op het programma. Helaas kon ik er deze middag niet bij zij, dus Moniek & Anita; bedankt voor het coachen!
Het leuke was wel dat deze middag de u12 speelsters Lotte & Sylvana voor het eerst met ons meededen & dat Lotte de teleurstelling van de ochtend op een volwassen manier verwerkt had, bleek al snel, want in haar 1e game voor dit U14 team wist ze gelijk haar 1e punten te scoren. Dat is zeker een compliment waard!
Daarnaast wist speelster Sabrina 1 van haar beste games te spelen van dit seizoen en een mooie score van 7 punten te noteren, zodat ook zij deze dag als een positieve dag kon ervaren & het team de goede lijn ook vandaag weer kon doorzetten.
Uiteindelijk wisten onze U14 meiden via een ruststand van 34-14, deze wedstrijd te winnen met 66-34, waarbij Anouschka (14) Josefien(17) & Indy (20) alle 3 in de dubbele cijfers kwamen.
Gefeliciteerd meiden. Over 2 weken spelen we tegen de nummer 1 uit onze competitie. Hopelijk opnieuw een wedstrijddag waarin er stappen gemaakt worden.20150118_083124