Lindsay-NTDe Orange Angels VU16 zijn begonnen aan hun voorbereiding op het Europees Kampioenschap in de A-divisie komende zomer. De eerste halte is deelname aan het sterk bezette internationale vierlandentoernooi in het Franse Bourges, van 19 t/m 21 december a.s.

Van Landslake Lions zijn 3 meiden opgenomen in de voorselectie van bondscoach Thijs Volmer: Lindsay Pengel, Epiphany Etienne en Marian van den Berg.

Afgelopen zondag is de wedstrijdselectie bekend gemaakt voor het toernooi in Bourges. Lindsay hoort bij de uitverkorenen en zal volgende week het oranje shirt mogen dragen in Frankrijk. Epiphany is helaas geblesseerd en niet fit genoeg om met de wedstrijdselectie mee te gaan. Marian (een jaartje jonger dan de andere meiden) heeft de wedstrijdselectie niet gehaald, maar blijft wel gewoon bij de bredere voorselectie in aanloop naar het EK.

Lindsay, van harte gefeliciteerd met je selectie en heel veel plezier en succes in Frankrijk. We zijn trots op je!