3x3 SBM header

Het Indoorcentrum Landsmeer staat  zaterdag 20 dec. volledig in het teken van de Streetball Masters Winter Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond ism  Landslake Lions. Deze dag wordt de 1e voorronde van Streetball Masters Winter Tour gehouden. Het is voor het 1e keer dat Landsmeer, met Landslake Lions als organisator, gastheer is van een voorronde in dé Streetball Tour van Nederland.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 december vindt in Landsmeer de Final Four plaats van de dames Eredivisie seizoen 2014 – 2015. Dit was voor Landslake Lions de reden om de Final Four met meer Basketball activiteiten te omlijsten.

Bij Streetball Masters Landsmeer kunnen deelnemers tickets verdienen voor de landelijke finale op 29 maart in Zwolle, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Winter Kampioen 3×3 basketball’.

Streetball Masters Landsmeer begint om 11.00 uur in het Indoorcentrum. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van side events.

3x3 SBM poster