Op zaterdag 1 november start weer een BT2 cursus in het Indoorcentrum Landsmeer. Hiervoor worden 6 Workshops in de komende maanden gehouden op de zaterdag van 09.00 tot 12.00. Docenten zijn o.a. Laki Lakner, Peter van Noord en Rene Wormhoudt. Mochten er nog bij de leden of andere personen met passie voor de Basketball Sport belangstelling bestaan voor BT2 cursus  , dan zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor kandidaten. Reageer dan snel per email naar cursusleider jaappelk@hetnet.nl en u ontvangt spoedig het inschrijfformulier. De NBB verhoogt  de criteria van licenties om te coachen m.i.v. het seizoen 2015 –2016 om zo de kwaliteit van training en coaching te verbeteren. Om meer informatie over de cursus te verkrijgen kan men onderstaande links raadplegen wat men  BT2 deelnemers verwachten kunnen van deze cursus.

Readers en handleiding workshops staan hier:

http://www.basketball.nl/algemeen/opleidingen/lesmateriaalbt2bt3bt4

Toetsplan en PVB informatie staat hier:

http://www.basketball.nl/algemeen/opleidingen/pvb-informatiecursist

Jaap Pelk
cursusleider BT2