Lastig die vakanties. Tijdens de warming up werd het duidelijk dat we met 6 man aan de wedstrijd zouden beginnen, terwijl de tegenstander in volle kracht en met 10 man sterk aan de wedstijd begon. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je lekker veel kan spelen!
Ongeslagen maar dus niet op volle kracht begonnen we tegen MBCA wat altijd een lastige tegenstander is.
De eerste periode was spannend. MBCA begon met 4 punten en toen maakten wij er 4. Uiteindelijk werd het 4 -6 voor MBCA. De tweede periode was moeizamer. We scoorden er 2 terwijl MBCA er 8 in gooiden. De uiteindelijke stand bij rust was 14 – 26.

De tweede helft werd ook gewonnen door MBCA.IMG_7462

De uiteindelijke eindstand van 18 – 49 is een beetje vertekenend. We lieten bij vlagen heel goed spel zien en het team bleef overspelen en ze gaven zeker niet op! Het is mooi om te zien hoe het team groeit onder de bezielende leiding van coach Arie. Het inbrengen van de bal en het vrijlopen gaat steeds beter. Ook de passes en het vasthouden en beschermen van de bal gaat steeds beter.

Toch waren er iets meer slordigheden in het spel van onze jongens in vergelijking met de vorige wedstrijden maar dat kwam voor een groot deel ook door het agressieve (maar correcte) spel van onze tegenstanders.

Uiteindelijk was het een boeiende wedstrijd om naar te kijken.

Compliment voor het team en de jongens: Stan B, Stan B (de B is om ze uit elkaar te houden), Elliott, Rijk, Luuk & Simson.IMG_7479

IMG_7485