Onder bezielende leiding van Arie Gorissen speelden JU12-1 uit tegen BV Amsterdam.

De wedstrijd begon wat stroef. Even wennen aan elkaar, posities, snelheid, maar het ritme kwam er al een beetje in en na het eerste kwart (2 periodes) stond het al 6 – 17 voor Landslake. De derde periode liep wat rommelig, veel balverlies aan beide zijden. In de 4e periode maakten de jongens dat helemaal goed: veel goed positiespel, mooie aanvallen, goed terugspelen, actief bewegen. Leuk spel om te zien en weinig fouten. De jongens wisten elkaar prima te vinden in het veld! Deze periode sloot af met mooi overspel in een serie waarbij Ivar 12 punten achter elkaar scoorde om vlak voor de buzzer te eindigen met een geweldige driepunter. Bij rust was de stand 15 – 44.

IMG_6916

IMG_6928 IMG_6944 W2iBL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de tweede helft werd minder gescoord, maar het spel was een genot om naar te kijken. De teams gingen ook meer gelijk op. Terwijl het team van BV Amsterdam vooral steunden op 2 key-players, speelden de jongens van Landslake ieder hun rol waarbij ze afwisselend ook scoorden. Het spel zag er, ondanks de vermoeidheid die toesloeg, naar mate de wedstrijd vorderde, steeds gecontroleerder en beter uit.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 34 – 67. Goed gedaan mannen!