Zaterdagmiddag 20 september om 17:00 speelt Landslake Lions Heren 1 hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2014-2015! Er staat meteen een topwedstrijd op het programma: In het Indoor Centrum Landsmeer komt CBV Binnenland, de verliezend finalist van de Promotiedivisie van het afgelopen seizoen, op bezoek.

CBV Binnenland verloor de afgelopen twee seizoen de finale van de Final Four en zullen ook dit jaar weer hoog gaan eindigen in de Promotiedivisie. De Barendrechters hebben in Arjan de Bruin een nieuwe, edoch zeer ervaren, coach gevonden. Het team is vrijwel ongewijzigd gebleven, dit jaar bestaat hun selectie uit: Sjoerd van Vilsteren, Reinier van Vilsteren, Yasalde paz Costa, Martijn van Noordenne, Niels Plieger, Sander Trommelen, Raven Hoogeveen, Kevin Karam, Dennis Vermeulen, Floris de Jong, Wouter Cabaret en Sef Zorg.

Landslake Lions heeft dit seizoen zoals u weet ook een nieuwe coaching staff en een brede selectie:

line up
Al met al beloofd het een spetterende openingswedstrijd te gaan worden. Is het team uit Landsmeer al opgewassen tegen één van de succesvolste teams van de afgelopen jaren in de Promo?

 

Voor de wedstrijd van de heren spelen er twee teams (15:00 uur) van het Bolwerk Waterland: de Jongens U16 nemen het op tegen Almere Pioneers en de Jongens U18 spelen tegen Harlemlakers.

Tot Zaterdag!