Vandaag zijn de selecties voor de Nationale Teams u14 en u15 bekend gemaakt. Dat gebeurde na de training in de Apollohal. Een spannende dag dus.

Voor Lindsay Pengel was het vorige week nog even slikken, toen ze te horen kreeg dat ze niet bij de 12 speelsters zat die gisteren oefenden tegen Almonte. Maar achteraf heeft dat positief uitgepakt en haalde ze de selectie, waardoor ze mee mag met het NT u15 naar Denemakren om daar een internationaal toernooi te spelen.

Lois de Groot en Claire Hirman kwamen dit jaar uit voor Derba u14 en Landslake Lions u16. Marian van der Berg speelde voor Derba en maakt deze zomer de overstap terug naar Landslake Lions. Alledrie hebben zij zich verzekerd van een plek bij de selectie en gaan dus ook spelen in de twee teams op het toernooi in Denemarken.

Alle vier veel succes en gefeliciteerd met de benoeming.

NT

Op de foto Lois de Groot, de bondscoach u14 Yvonne Lansink Rotgerink, Claire Hirman, Lindsay Pengel en Marian van der Berg.