De belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van de Orange Angels staan voor de deur. De meiden van Meindert van Veen spelen op 15 en 22 juni a.s. in Amsterdam tegen de Europese toppers Rusland en Zweden. Zoals de ervaren profspeelster Tanya Bröring het zegt: “De mensen moeten komen kijken. Dit is vrouwenbasketbal van een niveau dat je in Nederland maar zelden ziet.”

De Nederlandse Basketball Bond heeft samen met Topsport Amsterdam een promotievideo gemaakt om de Orange Angels twee keer in een feestelijke, bomvolle hal 2 van de Sporthallen Zuid te laten spelen. “Tegen zulke toppers, als Rusland en Zweden, hebben we alle steun nodig die we kunnen krijgen. De mensen helpen ons enorm als ze straks voor volle tribunes zorgen. Dat geeft ons allemaal extra motivatie en kracht!”, aldus Loyce Bettonvil, die afgelopen week bij Waregem haar eerste profcontract heeft getekend.

Het zou mooi zijn als de Nederlandse basketbalwereld juist tijdens het WK Voetbal én het WK Hockey laat zien dat ze volledig achter eigen nationale team staat, de Orange Angels. We zijn toch allemaal al in het oranje, dus omkleden hoeft niet.

Kaartjes zijn hier te bestellen.

Let’s go Orange Angels!