Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het fanatieke en snelle spel basketbal? Dat komt dan goed uit! Dames 2 van de club Landslake Lions is op zoek naar talentvolle en gemotiveerde speelsters die mee gaan spelen in dit ontwikkelingsteam, dat zich uiteindelijk moet gaan aansluiten bij de topsportteams van de vereniging. Komend seizoen willen we met het team gaan starten in de competitie regio 1ste klasse, om vervolgens door te stromen naar het rayon 1ste klasse. Er zal twee keer per week, anderhalf uur, serieus getraind worden onder leiding van een ervaren trainer. Om iedere speelster een kans te bieden om deze uitdaging (spelen in dames 2) aan te gaan, organiseren wij voor geïnteresseerden selectietrainingen op 5 en 8 mei in de sporthal ICL van Landsmeer. Beide trainingen starten om 21:00 uur en duren tot 22:30 uur. We zien je graag en succes!

Het bestuur