De competitieplanner van de NBB mag tevreden zijn wat betreft de U20 eredivisie bij de dames. Hij heeft het voor elkaar gekregen om de zes beste teams in het voorlaatste weekend tegen elkaar te laten spelen. Cangeroes (6) speelt tegen Grasshoppers (2) en Binnenland (3) speelt tegen Rent- a- Professional (5). En ook in het volgende weekend spelen nog vier van die zes teams tegen elkaar.

Voor de Apollomeiden (4) betekent dit dat er twee belangrijke wedstrijden voor de deur staan. Dit weekend moet worden aangetreden tegen de nummer 1 van de competitie, Den Helder. Volgende week volgt er dan nog een duel tegen Rent-a-Professional, waarbij het waarschijnlijk om de vierde Final Four plek gaat.

Dit weekend allereerst de wedstrijd tegen Den Helder. De wedstrijd begint zaterdag 5 april om 14.00 in het Indoorcentre in Landsmeer.