Om de week wordt er getraind door het rayon Mu14 en het rayonMu15 team van NoordHolland. Sinds enige jaren levert Landslake Lions veel speelsters aan deze teams. Vier keer per seizoen wordt er een rayontoernooi gespeeld, ergens in het land. Het doel daarvan is om de speelsters te tonen aan de bondscoaches van de U14, U15, U16 en de dames bondscoach. Aan het einde van het seizoen bepalen de bondscoaches, in overleg met de rayoncoaches, wie ze graag op de talentherkenningsdag willen zien. Op deze dag bepalen de bondscoaches wie er gaat trainen en eventueel spelen met de diverse nationale teams. Dit jaar zal de talentherkenningsdag op 13 april plaatsvinden in Barendrecht. Voor deze dag zijn in ieder geval al twee speelsters uitgenodigd voor het nationale team U15, namelijk Quinty Baars en Lindsay Pengel. Gefeliciteerd met deze benoeming.

DSC_7598smallDSC_7358

Voor de U14 speelsters wordt een dezer dagen nog bekend gemaakt wie mee mogen doen op 13 april. Voor hen en voor Quinty en Lindsay ligt dan het volgende programma klaar:

Op 1 juni, 8 juni en 15 juni nationaal team training voor 1 team U15 en 2 teams u14. Degene die uiteindelijk de selectie van die drie teams haalt, speelt van 18 t/m 22 juni een toernooi in Kopenhagen.