De meiden van Apollo spelen een belangrijke wedstrijd op de vrijdagavond. In het Spectrum in Hoofddorp wordt gespeeld tegen de plaatselijke club. De wedstrijd begint om 21.00.

Om het belang van de wedstrijd te begrijpen moeten we ook even kijken naar de zaterdag in de U20 competitie dit weekeinde. Daarbij kunnen we gerust spreken van een Super Saturday.

Allereerst is daar de wedstrijd tussen nummer 1 Den Helder en de nummer 2 Binnenland. Bij een Helderse overwinning en een Apollo – overwinning komt ook de tweede plaats in de competitie weer in zicht voor de Apollomeiden. In dat geval kan zich een strijd om de plaatsen twee, drie en vier gaan afspelen.

Veel belangrijker is echter de wedstrijd tussen Rent-a-Professional en Cangeroes. Met nog drie wedstrijden te spelen staan beide ploegen vier punten achter Apollo. Als Apollo vrijdagavond wint, dan is de verliezer van het duel Rent-a-Professional tegen Cangeroes meteen uitgeschakeld voor een Final Four plek.

Kortom: Het begint allemaal op vrijdagavond en de spanning gaat voortduren tot in het weekend.