Nog vier wedstrijden te gaan voor het eind van de reguliere competitie. Afgelopen weekend wonnen de meiden van Apollo met enige moeite van Shooters. Na een 28-18 achterstand in de eerste helft werd de wedstrijd in de vierde periode definitief in het slot gegooid. De Apollomeiden liepen weg naar 54-65, maar het werd toch nog spannend. De wedstrijd eindigde tenslotte in een 62-65 overwinning. (Informatie werd verkregen uit een wedstrijdverslag op de website van BC Shooters).

Apollo deed goede zaken in de strijd om de Final Four plaatsen. Dat kwam door de eigen overwinning, maar ook door de nederlaag van Cangeroes bij Hoofddorp. Hierdoor staan de Apollomeiden nu op de vierde plaats, twee punten achter Grasshoppers en twee punten vóór Cangeroes.

Dit weekend is er de thuiswedstrijd tegen Red Stars in het Indoorcentre in Landsmeer. Gametime is zaterdag 15 maart om 14.00 uur. Het team uit Soest wist al overwinningen te boeken tegen Hoofddorp en tegen Basketball RTC Noord en mag dus niet worden onderschat.

In de strijd om de derde en vierde plaats in de Final Four speelt Grasshoppers tegen Basketball RTC Noord en Cangeroes speelt tegen Den Helder.