Beter laat dan nooit een teken van leven van VU18.
Dit team staat onder leiding van teammanager Marjan en trainers Molly en Boris. Een zeer goede staf.
Dit seizoen spelen de meiden op het hoogste niveau tegen andere topteams als Binnenland, Den Helder, Almonte.

Het team bestaat uit een kern van 7 meiden aangevuld met talentvolle speelsters uit VU16. Vanuit VU18 trainen en spelen er meiden ook mee met het combiteam BC Apollo VU20.
Al met al kunnen we spreken van een talentvolle groep basketballsters. Vele meiden zijn nog niet ouder dan 18 jaar en zullen meedoen met het NK VU16.

Aan het begin van de competitie waren de verwachtingen hoog gespannen en nu kunnen wij als supporters terugkijken op vele mooie wedstrijden. Natuurlijk zaten er wedstrijden of momenten bij dat ook wij dachten van: “Zijn dit wel onze meiden?” Maar jullie draaiden dan snel weer de knop om en lieten dan weer zien tot wat jullie in staat zijn. We kunnen vooral spreken van een team. Iedereen werkt voor elkaar, zodat een ieder kan doen waar  zij goed in is.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een koppositie in de competitie die vanaf het begin in bezit is genomen en tot op dit moment niet uit handen is gegeven.

Nu wordt er gespeeld in een soort van “Final Four”. Ook hier gaat het nog steeds verder zonder verliespartij. Er zijn nog maar een paar wedstrijden te gaan. Als supporter dromen wij van een mooie afsluiting van dit seizoen maar nemen het woord k……n niet in de mond. Er zitten voldoende “sporters” bij de supporterschare die maar al te goed weten dat je iedere wedstrijd er had voor moet knokken om de eerste plaats te behouden. Er wordt op je gejaagd. Je zal als team moeten blijven knokken, geloof in jezelf en uitgaan van eigen kracht. Speel wedstrijd voor wedstrijd, punt voor punt.

De betrokkenheid van de supporters is groot en ik moet zeggen dat er ook altijd veel ouders meegaan naar de wedstrijden, uit of thuis. Het is super gezellig en we zijn ook best wel fanatiek. Maar altijd met een positieve inslag.

Dit zullen wij dan ook doen tot de laatste wedstrijd. Wij leven ook van wedstrijd naar wedstrijd, net als jullie. Zaterdag wacht Almonte in ICL en zij zijn gebrand en gaan op jacht. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Succes namens Supporter “Rob”