Na een stop van maar liefst drie weken mogen de meiden van Apollo eindelijk weer aan de slag. Op zaterdag 8 maart is Shooters de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur in sporthal Zielhorst in Amersfoort.

Deze wedstrijd tegen de ploeg uit Bunschoten is de eerste uit een reeks van vijf belangrijke. In deze vijf wedstrijden wordt beslist welke ploeg zich gaat plaatsen voor de Final Four. Apollo staat momenteel op de vijfde plaats en moet dus nog even stevig aan de bak. In de komende weken volgen nog wedstrijden tegen Red Stars, Hoofddorp, Den Helder en Rent-a-Professional.

Grootste concurrent om de vierde plaats is Cangeroes . De Utrechtse ploeg staat gelijk in punten met de Apollomeiden, maar op basis van het onderlinge resultaat is Cangeroes hoger geklasseerd. Cangeroes speelt dit weekend uit tegen Hoofddorp.

Daarnaast kunnen we kijken naar de resultaten van Grasshoppers. Deze ploeg staat op de derde plaats met twee punten voorsprong op Apollo. Het onderlinge resultaat tussen Apollo en Grasshoppers valt uit in het voordeel van Apollo. In dat kader zou het fijn zijn als Grasshoppers ergens een steek laat vallen, te beginnen dit weekend als ze uitspelen bij Jolly Jumpers.

Om de zaken in eigen hand te nemen en te houden is het voor Apollo belangrijk om de komende weken te blijven winnen.