KROKUS BASKETBALL CAMP

Het is weer zo ver. Na het succesvolle camp van de afgelopen herfst vakantie staat het krokus camp alweer voor de deur.

Zoals altijd proberen we plezier in basketbal te combineren met het aanleren van nieuwe dingen. Vandaar dat het camp altijd een thema heeft. Deze keer gaan we aan 1 tegen 1 skills werken in het zogenaamde dribble drive concept. Dribble drive is een speciale soort aanval die vooral in de Verenigde Staten op high schools en college populair is maar ook steeds bekender wordt in Europa. Dit omdat de aanval de basis ontwikkeling en creativiteit van spelers als geen andere aanval kan ontwikkelen.

We gaan leren om goed te bewegen zonder de bal en de verdediger te lezen, daarna naar 3-0 concepten, 1-1 en daarna naar 3 tegen 3 vormen. En natuurlijk veel spelen.

Traditie getrouw is de laatste van de drie dagen gevuld met speciale onderdelen. Zo is er natuurlijk een all-star game, 3 punt contest en zijn er leuke spelletjes voor de jongste kinderen.

De trainers zijn ook deze keer weer van het hoogste niveau in Nederland. Zo zullen er bekende coaches zijn die zelf coachen of spelen in de landelijke divisies bij de heren of dames.

Het camp is een geweldig leuke manier om beter te leren basketballen en plezier te maken met medespelers. Vanwege de populariteit van de afgelopen camps is het helaas wel zo dat de plaatsen steeds sneller waren gevuld. Meld je dus zo snel mogelijk aan want, het is first come first served!

De data zijn; 24, 25 en 26 februari. Natuurlijk zijn er voor iedereen ballen en is de lunch geregeld. Alle informatie om in te schrijven, inclusief de kosten staan op de achterzijde van deze flyer vermeld.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.