Er hangen de laatste weken nogal wat rode vlaggen langs de Nederlandse kust. Deze vlaggen geven aan dat er gevaar dreigt. Deze week dreigt er ook gevaar voor de Apollovrouwen op het basketbalveld als Jolly Jumpers op bezoek komt in Landsmeer.

De stormbal wordt gehesen omdat de Tubbergse dames afgelopen weekend Rent-a-Professional met maar liefst 89-32 de sporthal uitbliezen. Gelet op de resultaten in de rest van het seizoen, is dit een zeer opvallende uitslag. In de eerste seizoenshelft wist Jolly Jumpers helemaal niet te winnen. Na de onderbreking in het seizoen werd een nieuwe coach aangesteld en met succes. Allereerst werd gewonnen van Hoofddorp. Verder werden diverse Final Four-kandidaten het vuur aan de schenen gelegd, met als uitschieter de uitslag van afgelopen weekend.

In de strijd om de Final Four-plaatsen ontmoet Binnenland op vrijdag Shooters. Grasshoppers speelt ook op vrijdag tegen Rent-a-Professional. Op zaterdag speelt Cangeroes tegen Red Stars. Tenslotte reist Den Helder op zondag naar Groningen. Alle Final Four concurrenten spelen, kortom ook de Apollomeiden moeten stevig aan de bak.

BC Apollo tegen Jolly Jumpers begint zaterdag 15 februari om 14.00 uur in het Indoorcentre in Landsmeer.