De meiden van Apollo moeten bijtijds opstaan dit weekend , want de wedstrijd begint a.s. zaterdag al om 11.30 in Sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht. De tegenstander in deze wedstrijd is Cangeroes.

Voor het Apolloteam wordt dit een wedstrijd om even goed op de tellen te passen. Cangeroes verloor vorige week met flinke cijfers van Binnenland en dreigt na deze nederlaag de aansluiting met de Final Four-plaatsen kwijt te raken. Bovendien werden de Apollomeiden in een bekerwedstrijd eerder dit seizoen door de Utrechtse dames onaangenaam verrast. In de laatste periode ging een flinke voorsprong verloren en uiteindelijk werd Apollo zelfs uitgeschakeld.

In het afgelopen weekend viel er in de eredivisie U20 toch een verrassende uitslag te noteren. Rent-A-Professional verloor namelijk van Hoofddorp. Koploper Den Helder maakte geen vergissingen en won makkelijk van Jolly Jumpers. Den Helder staat nu op 22 punten uit 13 wedstrijden. Apollo (afgelopen weekend vrij), Grasshoppers en Binnenland staan op 18 punten uit 12. Rent –a- Professional op 16 uit 12 en Cangeroes op 14 uit 12.

Komend weekend kan Rent-a-Professional in de herkansing tegen Den Helder, Grasshoppers speelt tegen Hoofddorp en Binnenland speelt tegen Jolly Jumpers.