Laatste selectiedag Noord Hollands team meisjes U14.

Vandaag stond er voor een aantal U14-1 meisjes van Landslake Lions, wederom een vroege ochtendtraining op het programma. Deze zondagochtend startte om 09uur in Castricum de laatste training van de 2 selectietrainingsdagen voor het Noord Hollands U14meisjes team onder leiding van Johan & Jard.
Speelsters Kirsten, Indy & Josefien deden er alles aan om te laten zien wat ze konden en, wat misschien nog wel veel belangrijker is, deden ze dit met zichtbaar veel plezier en inzet!
Na wederom een leuke & afwisselende training, kregen speelsters Josefien & Indy te horen dat ze geselecteerd zijn voor het Noord Hollands Meisjes U14 team. Gefeliciteerd meiden!
Beide U14-1 speelsters van Landslake Lions, zullen de komende tijd dan ook vaker samen komen met dit selectieteam, om te trainen en hopelijk tijdens 1 van de toernooien de 1e speelminuten te kunnen gaan maken. Natuurlijk blijven we de prestaties van deze speelsters volgen!
Helaas werd Kirsten (net) niet geselecteerd, maar kunnen alle 3 de speelsters terugkijken op 2 leuke intensieve dagen en hebben ze er echt alles aan gedaan!
Als 1 van de trainers/coaches van deze U14-1 speelsters, kan ik dan ook op alle 3 speelsters trots zijn en zullen we dat samen als 1 team dinsdag gezamenlijk vieren met wat lekkers!
(Op de Foto speelsters Josefien & Indy, dankzij Chealsea Wooninck).
landslake lions u14 speelsters